Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Kiša i naoblačenje proširit će se na cijelu Hrvatsku

Jače naoblačenje s kišom, koje je zahvatilo veći dio Jadrana i zapadne krajeve unutrašnjosti, tijekom dana proširit će se na cijelu zemlju, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).
ODBOR PANA IZNIO SVOJE PREPORUKE

Europski parlament usvojio mjere za suzbijanje poreznih prijevara

Zastupnici u Europskom parlamentu su u srijedu usvojili preporuke za suzbijanje poreznih prijevara koje predviđaju utvrđivanje jedinstvene definicije poreznih utočišta i pravila za porezne posrednike, te otvorene registre stvarnih vlasnika i učinkovitu zaštitu zviždača.
ZA SADA SE NE ZNA KADA

Naplata od 4,5 kune za pakete odlazi u povijest

Naplata 4,5 kuna za male pakete koje nam redovito uzima Hrvatska pošta uskoro bi mogla otići u povijest!
POLICIJSKE POSLOVE OBAVLJAO U VLASTITOJ ODJEĆI

MUP mora policajcu platiti 9240 kuna za građansko odijelo

Općinski radni sud u Zagrebu nepravomoćno je presudio da MUP jednom policajcu treba isplatiti naknadu za građansko odijelo u iznosu od 9240 kuna, uvećano za zatezne kamate jer mu nije bilo uvaženo pravo na plaćeno civilno odijelo te je policijske poslove godinama obavljao u vlastitoj odjeći.
STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Obilje igračaka može kočiti dječju maštu i fokusiranost

Kako se bliži vrijeme božićnog darivanja roditelji ne štede novca da razvesele svoju djecu, no mnogo igračaka, koliko god lijepe i pametne bile, mogu zakrčiti ne samo prostor, već i um djeteta, upozoravaju stručnjaci.
SVE PRIZNAO NA SUDU

Kirurg priznao da je urezao svoje inicijale u jetre pacijenata

Vodeći britanski kirurg suspendiran još 2013. godine zbog toga što je laserom 'ugravirao' svoje inicijale u jetra dva pacijenta, priznao je krivnju na sudu u Birminghamu u utorak, a presuda će mu biti izrečena 12. siječnja.