Najnovije

KORONAVIRUS PRIJETI

Nakon slučajeva zaraze na svadbama najava pooštravanja mjera

Ministri zdravstva i unutrašnjih poslova najavili su pooštravanje mjera nakon što se pokazalo da su svdbe i obiteljska okupljanja te proslave mjesta s kojih se širi zaraza koronavirusa.
VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano uz temperaturu zraka do 28 stupnjeva

U Slavoniji i Baranji danas će biti sunčano.uz vjetar slabih južnih i istočnih smjerova.
PRONAĐENO I PUNO DOKUMENATA OSOBA UBIJENIH '91.

Na području kod Veleprometa koje je Kajkić sa svjedokom označio kao grobnicu pronađeno tijelo!

Na području kod Veleprometa koje je suspendirani hrvatski policajac Nikola Kajkić sa svjedokom označio kao grobnicu, pronađeno je tijelo i dokumenti ubijenih osoba!
KORONAVIRUS

U protekla 24 sata u Hrvatskoj zabilježena 52 nova slučaja zaraze

Ravnateljstvo civilne zaštite izvijestilo je kako su u protekla 24 sata zabilježena 52 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas ukupno 930.
KRVOPIJE NAPADAJU, KREĆE PROTUNAPAD

Povećana brojnost komaraca u Osijeku, napokon kreće tretiranje iz zraka i sa zemlje!

Ni ovo ljeto nažalost ne prolazi bez komaraca. Posljednjih dana u Osijeku i okolici povećana je njihova brojnost što su osjetili i mnogi građani, a leteće krvopije u grad su stigle iz Kopačkog rita. Ipak trebali bi uskoro odahnuti jer je najavljeno tretiranje iz zraka i sa zemlje.
TUŽNO SJEĆANJE

29 godina od dramatičnih ratnih događaja u Tenji i pogibije 5 branitelja

Tužno sjećanje u Tenji. 29 godina prošlo je od pogibije branitelja u pokušaju vraćanja ovog južnog osječkog prigradskog naselja pod hrvatsku kontrolu. Hrvatski redarstvenici pokušali su toga dana potpuno osloboditi Tenju, ali su na njih iz zasjede pucali pobunjeni Srbi uz pomoć jugo vojske. Kod spomenika na mjestu pogibije 5 branitelja okupili su se brojni suborci, članovi njihovih obitelji i predstavnici udruga i vlasti kako bi im odali počast.