Najnovije

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA

Pokrenuta istraga protiv ravnatelja Parka prirode Kopački rit, Nacionalog parka Brijuni te policajaca!

USKOK je, na temelju kaznene prijave PNUSKOK-a, donio rješenje o provođenju istrage protiv 11 hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, zlouporabe položaja i ovlasti, trgovanja utjecajem, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti te poticanja na trgovanje utjecajem. Za trojicu traži određivanje istražnog zatvora.
BUNJAC NAPUŠTA SABORSKE KLUPE

Vladimira Palfi aktivirala saborski mandat

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo u srijedu je jednoglasno donijelo odluku o prestanku mirovanja zastupničkog mandata Vladimire Palfi Sinčić iz Živog zida te istodobno prestanku mandata njezina zamjenika Branimira Bunjca, koji je prošli petak napustio stranku.
FORBES

Lionel Messi najbolje plaćeni sportaš

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi je najbolje plaćeni sportaš protekle godine, a među prvih stotinu nalazi se tek jedna žena, objavio je u utorak američki časopis "Forbes".
ZAŠTO NIJE STIGAO OBEĆANI ZAMJENSKI VOZAČ?

Istraga nesreće na odmorištu autoceste širi se na vlasnika autoprijevozničke tvrtke!

Istraga o prometnoj nesreći u kojoj su poginule dvije 14-godišnjakinje na odmorištu autoceste kod Novske, kako doznaje Jutarnji list, širi se i na Miroslava Pejića, vlasnika tvrtke Marin Promet d.o.o. sa zagrebačkog Borovja.
NOVA TRAGEDIJA

U Slavonskom Brodu poginuo 35-godišnji motociklist

U teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Slavonskom Brodu poginuo je 35-godišnji motociklist, doznaje se iz Policijske uprave brodsko-posavske.
NE ODUSTAJE

Klub zastupnika Milana Bandića kreće prikupljati potpise za smjenu ministrice Divjak

Saborski klub Milana Bandića danas, prema najavama, počinje s prikupljanjem potpisa za smjenu ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.