Najnovije

BOLJI OD CHELSEA

UEFA Super kup: Istanbul ponovno sretan za Liverpool

Istanbul je ponovno bio sretan za Liverpool, a baš kao što su 2005. naslov prvaka Europe u ovom gradu osvojili raspucavanjem sa 11 metara, tako su po četvrti put u povijesti osvojili i UEFA Super kup svladavši Chelsea sa 3-2 (2-2, 1-1).
JOŠ SE DRŽI U STROGOJ TAJNOSTI

Ime hrvatskog kandidata za europskog povjerenika 22. kolovoza

Hrvatski kandidat za europskog povjerenika bit će predložen na prvoj sjednici Vlade 22. kolovoza nakon što završe godišnji odmori ministrima i premijeru, piše u četvrtak Jutarnji list.
WTA CINCINATI

Vekić bolja od Azarenke, za četvrtfinale protiv Venus Williams

Donna Vekić plasirala se u osminu finala Cincinnatija.
HODOČASTE U MARIJANSKA SVETIŠTA

Katolici slave blagdan Velike Gospe

Blagdan Velike Gospe danas se obilježava diljem svijeta. Na tisuće vjernika svake godine na isti datum, 15. kolovoza, hodočaste u brojna marijanska svetišta diljem Hrvatske kako bi kroz molitvu i euharistijska slavlja, praćeno procesijama i festivalima, proslavili Marijino uznesenje na nebo.
MINISTAR FINANCIJA MARIĆ

Vlada će osigurati dva posto veću osnovicu za državne i javne službe od 1. rujna

Vlada će osigurati novac za već ranije dogovorenu povišicu osnovice plaće za državne i javne službe od dva posto od 1. rujna, rekao je u srijedu za Hinu potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić te naglasio da Vlada prema državnim i javnim službenicima ima horizontalan pristup, bez izdvajanja i davanja posebne važnosti bilo kojemu sektoru.
U POVODU DANA LOGORAŠA

U Nemetinu obilježena 27. obljetnica izlaska više od 700 Hrvata iz srpskih koncentracijskih logora 1991.

U osječkom prigradskom naselju Nemetin u srijedu je u povodu Dana logoraša obilježena 27. obljetnica izlaska iz koncentracijskih logora u Srbiji 714 zatočenih hrvatskih branitelja, civila, žena i djece.