Najnovije

ODBROJAVAJU SE POSLJEDNJI SATI

Moskva u kvadratićima, niti pljusak nije zaustavio hrvatsku pjesmu

Odbrojavaju se posljednji sati do početka nogometnog spektakla na Lužnikiju, polufinala svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske.
NATO SUMMIT

Top teme Trumpov napad na Njemačku i ulaganja u obranu

Dvodnevni NATO summit u Bruxellesu počeo je očekivano: kritikama američkog predsjednika Donalda Trumpa usmjerenim prema saveznicima zbog premalih ulaganja u obranu, a sve na uštrb SAD-a. Posebne strelice odapeo je prema Njemačkoj koju je nazvao "zarobljenicom Rusije".
KREŠO BELJAK

Vujčić i Švaljek će i dalje raditi protiv hrvatskih interesa, kao što HNB radi već niz godina

Predsjednik HSS-a Krešio Beljak izjavio je u srijedu da od Borisa Vujčića, kojeg vladajuća većina predlaže za guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) i Sandre Švaljek, kao njegove zamjenice, ne očekuje ništa, ustvrdivši da se radi o "ljudima kojima je jedini interes raditi za strane interese, pa će i dalje raditi protiv hrvatskih interesa, kao što HNB to radi već dugi niz godina".
INICIJATIVA GRADONAČELNIKU

Ž. Požega: U IT sektor u Osijeku treba više ulagati

Nezavisni vijećnik s liste Mosta u osječkom Gradskom vijeću Željko Požega najavio je da će vijećnici te liste i udruga "Možemo" uputiti gradonačelniku Ivanu Vrkiću inicijativu da u sljedećoj godini znatno poveća bespovratne potpore IT sektoru, koji, kako pokazuje financijsko izvješće Fine, "uvjerljivo raste".
20 TISUĆA SUDIONIKA KOMEMORACIJE

U Srebrenici obilježena 23. obljetnica genocida nad Bošnjacima, svi upozoravaju na nedopustivo nijekanje zločina

Više od dvadeset tisuća sudionika komemoracije za žrtve genocida u Srebrenici u srijedu je u tom gradu odalo počast žrtvama najvećeg ratnog zločina na europskom tlu nakon Drugog svjetskog rata u kojemu je ubijeno više od osam tisuća Bošnjaka a 23 godine nakon što je on počinjen pokopani su posmrtni ostaci 35 osoba pronađeni u nekima od brojnih masovnih grobnica.
U TIJEKU NANOŠENJE ZAVRŠNOG SLOJA ASFALTA

Kružni tok Trpimirova - Drinska u promet će biti pušten krajem srpnja

Krajem srpnja, gotovo devet mjeseci od početka radova, kružni tok na raskrižju Trpimirove i Drinske ulice trebao bi biti pušten u promet.