Najnovije

MEŠTROVIĆ KUPUJE TALIJANSKOG TREĆELIGAŠA

Suradnja će biti vrlo uska: već ove zime neki će igrači Osijeka na posudu u Santarcangelo

Predsjednik Uprave Nogometnog kluba Osijek i jedan od njegovih suvlasnika, Ivan Meštrović uskoro će preuzeti i jedan talijanski klub! Riječ je o Santarcangelu koji se natječe u Serie C i trenutno se nalazi u donjem dijelu tablice. Meštrović je odlučan ne samo stabilizirati klub nego, kao i u slučaju Bijelo-plavih, ostvariti značajniji iskorak u rezultatskom smislu…
PREVRANTI HARAJU I ĐAKOVŠTINOM

Predstavila se kao djelatnica banke, pa od starice na prijevaru uzela nekoliko stotina tisuća kuna!

Novi slučaj prijevare starijih osoba dogodio se u utorak, ovaj puta na području Đakova. Scenarij - dobro poznat i viđen. Nepoznata ženska osoba telefonom je nazvala 83-godišnjakinju, predstavila se kao djelatnica banke te joj rekla da obavlja zamjenu starih novčanica u nove.
STRAVA U FRANCUSKOJ

Četiri djeteta poginula, 20 ozlijeđenih u sudaru školskog autobusa i vlaka

Četiri djeteta poginula su u četvrtak a dvadeset osoba ozlijeđeno kad je školski autobus prepolovljen u sudaru s vlakom na jugozapadu Francuske.
TEME DANA SLAVONSKE TV

Je li počela sezona gripe?

Kako spriječiti i kako liječiti ukoliko do gripe dođe? Odgovore na ta pitanja i mnoga druga vezana za gripu u emisiji Teme dana dali su nam epidemiolog Karlo Kožul i infektolog Mario Duvnjak.
PRVI DIV NEBA

Posljednji američki let Boeinga 747

Ispisao je neke od najljepših stranica u povijesti zračnog prijevoza i postao zrakoplov američkih predsjednika i masovnog turizma. Boeing 747 uskoro se oprašta od američkih putnika, gotovo 50 godina nakon prvog leta.
DJEVOJKA DANA

Trina