Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Danas promjenljivo oblačno, na Jadranu i uz njega mjestimice kiša

U Hrvatskoj će u subotu biti promjenljivo oblačno, a na Jadranu i uz njega mjestimice s malo kiše, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).
ZAOSTAJEMO U SVIM SEGMENTIMA

Životni vijek u Hrvatskoj tri godine kraći od prosjeka EU-a

Očekivani životni vijek u Hrvatskoj sve je dulji, ali i dalje zaostaje za prosjekom EU-a za oko tri godine, pokazuje izvješće o stanju zdravlja u EU-u u 2019. godini, koje pokazuje da Hrvatska zaostaje u gotovo svim segmentima za europskim prosjekom.
OD PROLJEĆA U PRVOJ LIGI

Hrvatski nogometni savez spreman za uvođenje VAR-a

Hrvatski nogometni savez (HNS) završio je sa svim aktivnostima i edukacijom sudaca u svrhu uvođenja tehnologije VAR u hrvatski nogomet, koja se financira kroz program FIFA Forward, stoji na web-stranici HNS-a.
RAZVRSTANI U ČETIRI SKUPINE

Za božićnice umirovljenicima i socijalno ugroženima 1,5 milijuna kuna

Umirovljenici i socijalno ugrožene osobe koje imaju prebivalište na području grada Osijeka, a čije mirovine ne prelaze 2.000 kuna do kraja prosinca dobit će božićnice, za koje je u gradskom proračunu osigurano 1,5 milijuna kuna, najavio je u petak prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić.
RASPRAVA TEK NAKON USTAVNE STANKE?

SDP skupio potpise za pokretanje opoziva ministrice Divjak

Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk izvijestio je u petak da su prikupili 31 potpis za pokretanje procedure iskazivanja nepovjerenja ministrici znanosti i obrazovanja Blaženki Divjak, a uz zastupnike njegove stranke, zahtjev su potpisali i zastupnici HSS-a, HSU-a i Živog zida.
DERBI KOLA PRED BIJELO-PLAVIMA

Kulešević: Dosta toga smo propustili već u prvenstvu i samo s dvije pobjede možemo uhvatiti priključak s vrhom tablice

Nogometaši Osijeka nakon uspješno odrađene Kup obveze u Zaprešiću već u nedjelju igraju važan prvenstveni susret, koji je ujedno i derbi 18. kola Prve HNL. Osječani u Gradskom vrtu dočekuju Lokomotivu, izravnog konkurenta u borbi za vrh ljestvice.