Najnovije

PREMIJER PLENKOVIĆ

Istanbulska konvencija bit će na Vladi, radimo na finalizaciji interpretativne izjave

Premijer Andrej Plenković u utorak je izjavio da će se na ovotjednoj sjednici Vlade najvjerojatnije naći i Istanbulska konvencija zajedno s interpretativnom izjavom, a u pogledu SDP-ovih najava da neće glasovati za ratifikaciju Konvencije upravo zbog te izjave, odgovara kako bi volio da se to dogodi jer bi to pokazalo da je riječ o politikanstvu te bi se postavilo pitanje kredibiliteta oporbe.
PRIJATELJSKI SUSRET UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju protiv Brazila

Dogovorena je prijateljska utakmica između Hrvatske i Brazila, peterostrukog svjetskog prvaka!
PALA VRIJEDNOST DIONICA

Facebook pod pritiskom: velika polemika oko korištenja osobnih podataka

Facebook se našao u središtu polemike oko neprimjerena korištenja osobnih podataka milijuna korisnika tvrtke Cambridge Analytica povezane s kampanjom Donalda Trumpa.
POSTIGNUT KOMPROMIS

Odbor za Ustav: HDZ i SDP dogovorili izmjenu Poslovnika

Saborski Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav u utorak je postigao kompromis oko sadržaja novog Poslovnika, a hoće li u petak biti i izglasan ovisi o tome kako će se izjasniti zastupnici SDP-a koji su najavili da će glasati po savjesti.
ZAMOTANI U PVC

Do Hvara i Visa doplutalo 185 kilograma marihuane

Oko 185 kilograma marihuane natopljene morem pronađeno je u moru u zadnja tri dana u akvatoriju Hvara i Visa, doznaje se u utorak u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, koja je počela istragu o tome tko su krijumčari droge i odakle su paketi doplutali.
KONAČNA ODLUKA PRIJE KRAJA LIPNJA

Izbori za Europski parlament od 23. do 26. svibnja 2019.

Sljedeći izbori za Europski parlament održat će se od 23. do 26. svibnja 2019., stoji u prijedlogu odluke koji je Vijeće EU-a prihvatilo u utorak.