Najnovije

VRLO TEŠKA SITUACIJA

U pandemiji ima ključnu ulogu, ali novinarstvo je dvostruko pogođeno korona-krizom

I dok se Europljani trenutno možda osjećaju preplavljeni vijestima, novinarstvo je samo po sebi dvostruko pogođeno otkako je izbila zaraza koronavirusom.
ODLUKA NA GRADSKOM VIJEĆU

Osječka gradska uprava pripremila mjere za pomoć poduzetnicima

Zamjenica osječkoga gradonačelnika Žana Gamoš predstavila je u petak mjere koje je gradska uprava pripremila kao pomoć poduzetnicima zbog koronavirusa, a očekuje se da će ih Gradsko vijeće prihvatiti u utorak, 7. travnja, kad će prvi put sjednicu održati elektronskim putem.
PREMINULA JOŠ JEDNA OSOBA

68 novih slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj, ukupno 1079

U Hrvatskoj je zabilježeno 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom, ukupno ih je 1079, a potvrđena je smrt i osme zaražene osobe, izvijestio je u petak Nacionalni stožer civilne zaštite.
ZATRPAN SUSTAV E-GRAĐANI

Više od 20.000 građana zatražilo e-propusnice, 401 zahtjev odbijen

Sustav e-Gradani jučer je bio zatrpan zahtjevima poslodavaca i građana za e-propusnicom, elektroničkim dokumentom koji će od 6. travnja omogućavati kretanje izvan mjesta prebivališta, piše u petak Jutarnji list.
DOBRE VIJESTI

Sedam novozaraženih u Osječko-baranjskoj županiji, svi već bili u samoizolaciji

Kod još sedam osoba potvrđena je zaraza koronavirusom u Osječko-baranjskoj županiji, a u protekla 24 sata testirano je 90 osoba, izvijestio je županijski stožer civilne zaštite. Ono što je svakako dobra vijest je to kako su svi već bili u samoizolaciji.
VREMENSKA PROGNOZA

Danas sunčano, ujutro slab mraz

Pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti slab mraz, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za petak.