Najnovije

PRVE UTAKMICE U VELJAČI

Dinamo-Rijeka i Lokomotiva-Hajduk polufinalni parovi Hrvatskog nogometnog kupa

Poznati su polufinalni parovi Hrvatskog nogometnog kupa.
''MIR I DOBRO''

U posljednjih šest godina bez stradalih od pirotehničkih sredstava na području PU vukovarsko-srijemske

Na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske u posljednjih šest godina nije evidentiran ni jedan slučaj stradavanja od pirotehničkih sredstava, istaknuo je u petak na konferenciji za novinare glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.
JEDNOGLASNA ODLUKA

Sabor izmjenio Zakon o socijalnoj skrbi

Sabor je u petak donio izmjene Zakon o socijalnoj skrbi koji, među ostalim, donosi mjere za poticanje uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada, povećanje osobne invalidnine za 20 posto kao i sprečavanje manipulacija s ugovorima o dosmrtnom ili doživotnom uzdržavanju.
PUTIN FAVORIT

Predsjednički izbori u Rusiji zakazani za 18. ožujka

Gornji dom ruskog parlamenta odredio je datum ruskih predsjedničkih izbora na kojima je Vladimir Putin najavio kandidaturu za petak, 18. ožujka, na četvrtu obljetnicu pripojenja Krima.
SLOBODA IZRAŽAVANJA

Esih poziva da se prekine zabrinjavajuće cenzuriranje nad građanima

Saborska zastupnica Nezavisnih za Hrvatsku Bruna Esih pozvala je u premjera Andreja Plenkovića i vladu da "osiguraju da društvene mreže i internetske platforme poštuju hrvatske zakone i Ustav koji svakome jamče slobodu izražavanja te da se prekine zabrinjavajuće cenzuriranje nad građanima" kao i da saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije održi tematsku sjednicu na temu Facebookove cenzure.
''DJECA ZA DJECU''

Na božićnom sajmu mali Antunovčani prikupljali novac u humanitarne svrhe

Prosinac je mjesec koji je prepun aktinosti u Osnovnoj školi Antunovac, gdje učenici i djelatnici već jedanaesti put za redom pripremaju tradicionalni humanitarni božićni sajam, a sve što je bilo izloženo izradile su male, ali vrijedne ruke Antunovčana.