Najnovije

BRANKO BOGDANOVIĆ

Hrvatska u bespuću Europske unije

"Ova predstava radnika, sindikata, politike i lešinara postaje, jednom malom djelu svjesnih građana, prepoznatljivo režirana predstava sa očekivanim krajem u kojemu se netragom gubi interes za radna mjesta a naprasno postaje bitna direktiva EU o nedozvoljenom financiranju očitog kriminala u brodogradnji. Hrvatska i Hrvati izgubljeni u bespućima EU, neka je sila uz nas ili kome odgovara neka nam je Bog u pomoći", kaže Branko Bogdanović.
LIGA PRVAKA

Liverpool srušio PSG, Atletico slavio u Monacu, a Borussija u Bruggeu

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Liverpool je na Anfieldu pobijedio PSG 3-2 golom u sudačkoj nadoknadi, Atletico Madrid je na gostovanju pobijedio Monaco 2-1, dok je Borussia Dortmund kao gost slavila protiv Club Bruggea 1-0.
SA 20 MILIJUNA KUNA

Županija sufinancira energetsku obnovu višestambenih zgrada

Osječko-baranjska županija provodi projekt „Kreditiranje energetske obnove višestambenih zgrada“, kojim je predviđen kreditni potencijal u iznosu od 20.000.000,00 kuna.
RJEŠENJE SE NAZIRE?

Odsječeni stanovnici naselja Filipovica još uvijek čekaju rješenje svog problema

Stanovnici osječkog naselja Filipovica godinama traže drugi izlaz iz svog naselja, odnosno bliži pristup središtu grada. Ulice su okružene željezničkom prugom i južnom obilaznicom, pa im svaki odlazak u drugi dio grada oduzima puno vremena i novca, a nerjetko vikendom kada mnogo ljudi dođe na autotržnicu budu i odsječeni zbog gužve. Rješenje se nazire, a nadaju se mještani da će konačno biti i ostvareno.
POTPREDSJEDNIK ŠTROMAR

Vlada je stabilna i mora biti stabilna jer bez stabilnosti nema ni razvoja Hrvatske

Potpredsjednik Vlade Predrag Štromar rekao je u utorak u Slavonskome Brodu da je Vlada stabilna i da "mora biti stabilna jer bez stabilnosti nema ni razvoja Hrvatske".
POTRAŽITI PRAVDU NA ULICI

Sindikati krenuli s organizacijom prosvjeda zbog mirovinske reforme

Sve su jači otpori mirovinskoj reformi i radu do 67 godine, koju je najavio resorni ministar Marko Pavić. Šefovi sindikalnih središnjica već su počeli pregovore oko velikog prosvjeda te kažu da prostora za pregovore s Vladom - više nema. Dan uoči početka jesenskog zasjedanja Sabora i aktualnog prijepodneva na kojemu će premijera „rešetati“ pitanjima, mirovinsku su reformu oštro kritizirali i neki oporbeni čelnici. Sindikati oko mirovinske reforme više ne pregovaraju s Vladom, poručuje predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel.