Najnovije

PILOT PROJEKT

Građanski odgoj kao izvannastavna aktivnost u pet osječkih osnovnih škola

Ugovor o provedbi građanskog odgoja i obrazovanja, koji će se kao pilot projekt i izvannastavna aktivnost od jeseni početi provoditi u pet osječkih osnovnih škola, u četvrtak su potpisali predstavnici grada Osijeka te osječkih udruga "Breza", "Dokkica", Nansen dijalog centar i Volonterski centar.
SP RUSIJA

"Vatreni" postavljaju nove rekorde

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja nizati razne rekorde na svjetskom prvenstvu u Rusiji.
''NAJVEĆA PROMOCIJA HRVATSKE''

Plenković čestitao nogometnoj reprezentaciji na plasmanu u finale i dodao: nužno je naći rješenje za nacionalni nogometni stadion

Predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je u četvrtak hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, koja se pobjedom nad Engleskom plasirala u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, ustvrdivši da se radi o fascinantnom uspjehu koji je bez ikakvog presedana, globalno gledajući, najveća promocija Hrvatske.
POBJEDA UDRUGE FRANAK

Visoki trgovački sud odbacio žalbe banaka i potvrdio ništetnost valutne klauzule švicarskog franka

Visoki trgovački sud odbio je žalbe tuženih banaka kao neosnovane i potvrdio presudu Trgovačkog suda o ništetnosti valutne klauzule u slučaju kredita u švicarskim francima koje su banke davale od 2004. do kraja 2008. godine.
PRETJERALA U SLAVLJU

Nakon slavlja zbog pobjede reprezentacije pijana vozila Slavonikom u suprotnom smjeru!

Noćas u 02,15 sati na autocesti A5, 35-godišnja hrvatska državljanka upravljala je osobnim automobilom iz smjera Sredanaca u smjeru Svilaja, kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, odnosno u suprotnom ili zabranjenom smjeru.
''OVO NIJE SLUČAJNO''

Modrić: Na pripremama sam osjetio da smo spremni za velike stvari

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu predstavu na svjetskom prvenstvu u Rusiji predvodivši 'Vatrene' do povijesnog plasmana u finale svjetskog nogometnog prvenstva.