Najnovije

SVETKOVINA PRESVETOG TIJELA I KRVI KRISTOVE

Danas je Tijelovo, znate li što obilježavamo ovim blagdanom?

Blagdan je Tijelova, blagdan koji se slavi u prvi četvrtak poslije nedjelje Presvetoga Trojstva, odnosno na deveti četvrtak nakon Uskrsa, i kojim Katolička Crkva slavi ustanovljenje euharistije na Veliki četvrtak.
WTA BIRMINGHAM

Kraj za Vekić već u prvom kolu

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić zaustavljena je u srijedu u prvom kolu teniskog WTA turnira u Birminghamu gdje je bolja od nje bila druga tenisačica svijeta Australka Asheligh Barty sa 6-3, 6-4.
IDUĆEG TJEDNA AVIOTRETIRANJE?

Vlada odobrila pomoć za borbu protiv komaraca u Osječko-baranjskoj županiji

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić na izvanrednoj koordinaciji s gradonačelnicima i načelnicima općina izvijestio je u srijedu da je Vlada odobrila iz državnog proračuna zatraženih pet milijuna kuna kao pomoć u zaustavljanju najezde komaraca na području županije.
EUROPSKA LIGA

NK Osijek na boljeg iz dvoboja CSK Sofia i Titograd! Skender: ''Čeka nas jako ozbiljna zadaća''

Nogometni klub Osijek danas je u Nyonu saznao protivnika u u 2. pretkolu Europske lige.
PROBLEM PRIJENOSA AGROKOROVIH KONCESIJA

Oporba gradskog vijeća Vinkovaca bojkotirala sjednicu zbog upitnih imenovanja

Svi oporbeni vijećnici Gradskog vijeća Grada Vinkovaca, uključujući Mostovce Darka Posarića, Ivanu Popović i Roberta Rihtara, ujedinili su se u bojkotu sjednice Gradskog vijeća, priopćili su iz Mosta.
VLADA ZADUŽILA MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I ZZJZ

Što prije poduzeti mjere za rješavanje problema komaraca na osječkom području

Vlada je na sjednici u srijedu zadužila Ministarstvo zdravstva i županijski Zavod za javno zdravstvo da poduzmu sve potrebne mjere radi rješavanja problema dezinsekcije komaraca na osječkom području radi što kvalitetnije zaštite zdravlja ljudi, a zatreba li uključit će se i Vlada pružanjem financijske pomoći.