Najnovije

NAKON TELEFONSKE SJEDNICE

Vlada povlači prijedlog izmjena Zakona o radu

Hrvatska udruga poslodavaca otkazala je konferenciju za medije koja je bila najavljena za 10 sati jer su dobili informaciju iz Vlade kako se iz daljnje procedure povlači prijedlog izmjena Zakona o radu kojim se definira mogućnost produljenja rada na još tri godine nakon ispunjenja uvjeta za mirovinu sa 65 godina, priopćili su iz HUP-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020.

Modrić lakše ozlijeđen, nastup protiv Slovačke nije upitan

Luka Modrić trebao bi biti spreman za nastup protiv Slovačke u studenom.
POČELI RADOVI

Nova ''Čingli-Lingi-čarda'' na mjestu stare za godinu dana!

Oni koji prolaze cestom između Bilja i Osijeka zasigurno su primjetili ograđeni prostor na mjestu bivšeg kultnog ugostiteljskog objekta Čingi Lingi čarda.
''UCJENA NEMA, ALI RJEŠENJA IMA''

Plenković: Pozivam profesore i učitelje da se posvete onome što je bitno, obrazovanju djece

Uoči Kluba zastupnika HDZ-a, premijer Andrej Plenković u Saboru je komenirao štrajk prosvjetara. Ucjena nema, ali rješenja ima - poručuje premijer sindikatima. Poziva ih na dijalog, no njegov stav je i dalje nepromijenjen.
NA IDUĆE IZBORE SAMOSTALNO?

Štromar: Puno je teže bilo ući u ovu Vladu nego što će biti izaći

HNS-ov potpredsjednik Vlade Predrag Štromar odgovorio je u utorak na poruke iz HDZ-a da neće pristati na ultimatum o povećanju koeficijenata u prosvjeti rekavši da HNS ne odstupa od svojih ciljeva te da im je bilo "puno teže ući u ovu Vladu nego što će im biti iz nje izaći".
MINISTAR MARIĆ

Nastavljamo s politikom unaprijeđenja materijalnog statusa državnih i javnih službenika

Ministar financija i potpredsjednik Vlade Zdravko Marić u utorak je poručio kako Vlada i dalje nastavlja s politikom povećanja plaća te unaprjeđenja materijalnoga statusa za sve državne i javne službenike.