Najnovije

OSMO FINALE U KARIJERI

Donna Vekić furiozno u finalu WTA turnira u Nottinghamu!

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u finale WTA turnira u Nottinghamu nakon što je u polufinalu pobijedila njemačku tenisačicu Tatjanu Mariju sa 5-7, 6-0, 6-0.
ATP/WTA

Ćorić na Mannarina, Vekić preko Mladenović za treće uzastopno polufinale

Donna Vekić izobrila je polufinale WTA Nottinghama pobjedom nad Francuskinjom Krisitinom Mladenović, završilo je 7:5 i 6:4
ODBIJENICA POSLODAVCIMA

Plenković o povećanju kvota za strance: ‘Tek kad se iscrpe sve mogućnosti‘

Premijer Andrej Plenković u Zadru je predsjedao šestim sastankom Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova, Udruge općina i predsjednikom Odbora za lokalnu (regionalnu) samoupravu u Saboru.
NAPUSTILI SJEDNICU

Saborski Odbor bez rasprave o Novaković, oporba bijesna

Saborski Odbor za Ustav, poslovnik i politički sustav danas nije raspravljao o tome tko je mjerodavan za eventualnu odluku o izuzeću predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataše Novaković u slučaju premijera Plenkovića. Vladajuća većina tu je točku skinula s dnevnoga reda. Za to su glasali i HNS-ovac Milorad Batinić te predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.
PRIJETE INDUSTRIJSKIM AKCIJAMA

Sindikati traže povećanje plaća učitelja i nastavnika za oko 600 kuna

Dva reprezentativna sindikata u školstvu zatražila su u petak od Vlade povećanje plaća učitelja i nastavnika za oko 600 kuna bruto ili će, zaprijetili su, na jesen pokrenuti industrijske akcije.
VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano i vruće, temperatura i do 36 stupnjeva

Danas će biti sunčano i vruće, najviša temperatura između 31 i 36 Celzijevih stupnjeva, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.