Najnovije

SLIJEDI LJETNA STANKA

Sabor posljednjeg dana zasjedanja potvrđuje Borisa Vujčića

Glasanjem o raspravljenim točkama dnevnog reda Sabor će danas zaključiti sjednicu, a zastupnici idu na ljetni odmor sve do rujna. Pa se tako danas očekuje potvrda imenovanja Borisa Vujčića za guvernera HNB-a na novi šestogodišnji mandat, te Sandre Švaljek za njegovu zamjenicu, nakon što je saborski Odbor za financije i državni proračun podržao prijedlog vladajuće većine. Vujčić je prvi puta dužnost guvernera preuzeo 2012. godine. Prošle nedjelje istekao mu je mandat.
IZBORNIK DALIĆ

Hrvatska je svjetsko čudo, fenomen!

Cijela Hrvatska još uvijek je u transu nakon što su Vatreni izborili plasman u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. No, u stožeru dojmovi nakon veličanstvene pobjede nad Engleskom lagano se sliježu, a misli su u potpunosti okrenute prema Francuskoj.
DJEVOJKA DANA

Sandra

VREMENSKA PROGNOZA

Djelomice sunčano, ponegdje malo kiše

U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, prognozira za petak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ.
1. PRETKOLO EUROPSKE LIGE

Osijek i Petrocub remizirali u Kišinjevu! Zekić: Ne mogu baš pronaći neke epitete za igru svoje momčadi

Bijelo-plavi odigrali su prvu utakmicu 1. pretkola Europske lige protiv FC Petrocuba. Nakon 90 minuta završilo je rezultatom 1:1, unatoč epitetu favorita s kojim su nogometaši Osijeka otputovali na susret.
ODLUČNO PREMA PRVOJ POBJEDI

Osijek ima jasno izraženu ambiciju u Kišinjevu

Sjećamo se početka prošle sezone i prvih europskih ogleda s amaterskom i kvalitetom skromnom momčadi UA Santa Colome. U Andori, međutim, nije bilo baš lako doći do pobjede bez obzira na posjed lopte od 80, pa i više posto te stalnu inicijativu.