Najnovije

I DALJE IZVANREDNO STANJE

Vodostaji stagniraju, oprez i dalje i na maksimumu, nasipi se učvršćuju

Još je jedna noć uglavnom bez sna iza stanovnika vododstajima ugroženih područja i pripadnika mnogih službi koje im u obrani kuća pomažu. Dobra je viJEst da noćas nije bilo značajnijih promjena što se vodostaja tiče, i oni uglavnom stagniraju.
PONOVO NA TERENU

Vatreni odradili prvi trening uoči Perua

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi zajednički trening u SAD-u.
PREMIJER ZADOVOLJAN

Predsjedništvo HDZ-a glasovalo o Istanbulskoj konvenciji: 19 za, 6 protiv

Predsjedništvo HDZ-a podržalo je većinom glasova ratifikaciju Istanbulske konvencije koja će sutra biti na dnevnom redu sjednice Vlade, nakon čega će biti upućena i na glasovanje u Sabor.
VREMENSKA PROGNOZA

Danas oblačno s oborinama i vjetrovito

Pretežno oblačno s oborinama te u većini krajeva vjetrovito, najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti uglavnom od -2 do 3, uz obalu od 4 do 9 Celzijevih stupnjeva, a na krajnjem jugu malo toplije.
DJEVOJKA DANA

Rita

MR. SC. MATO DUNKOVIĆ

Nasilništvo kao okrutan i promišljen čin zastrašivanja u hrvatskom je društvu svakodnevna životna stvarnost

Potrebno je stvoriti pravila na radnom mjestu, u školi u zajednici koja će agresiju prema drugima učiniti neprihvatljivom. Ne zato što će postojati kruti zakoni i stroge kazne, već zato što ćemo brinuti jedni za druge. Moramo jačati jedni druge. Potrebni smo jedni drugima. Kad patimo, često nismo svjesni koliko nam drugi trebaju, kaže među ostalim mr. sc. Mato Dunković u svojoj novoj kolumni pod nazivom "Nasilništvo na poslu".