Najnovije

GOSTOVANJE BEZ STRESA

Bijelo-plavi zabili tri komada Zagorecu i plasirali se u osminu finala Hrvatskog kupa

Nogometaši Osijeka očekivano su izborili plasman u osminu finala Hrvatskog kupa nakon što su u Krapini pred 1.000 gledatelja pobijedili Zagorec sa 3-0.
NAPAD SA SVIH STRANA

Rešetanje Plenkovića na aktualnom prijepodnevu na prvoj jesenskoj sjednici Sabora

Zastupnici su se vratili u saborske klupe i jesensko zasjedanje započeli aktualnim prijepodnevnom. Krenulo je žustro i prije postavljanja pitanja - padale su teške riječi pa i opomene i isključivanja iz rasprave. Oporba je rešetala premijera vladajuće oko Uljanika, reformi, stanja u zdravstvu pa sve do ratnih zločina. S vladajuće strane, kako je to i uobičajeno stizala su naručena pitanja i uslijedili odgovori samohvale Na samom početku aktualca, uoči postavljanja pitanja, MOST-ovac Miro Bulj tražio je stanku i time zaradio prvu opomenu.
FILANTROP I JA

Počinje „Tjedan filantropije u Osijeku”

Manifestacija „Tjedan filantropije u Osijeku” održat će se po treći put u tom gradu, a događanja počinju u ponedjeljak, 24. rujna, najavila je u srijedu na konferenciji za novinare osječka dogradonačelnica Žana Gamoš.
POLICIJA DOBILA NALOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA

Zbog preprodaje karata za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji pokrenuti izvidi u HNS-u

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu naložilo je zagrebačkoj policiji provođenje izvida u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) zbog preprodaje karata za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, potvrdila je glasnogovornica zagrebačkog Županijskog odvjetništva Dunja Pavliček.
NEDUGO NAKON PODNOŠENJA KAZNENE PRIJAVE

Protiv 49-godišnjaka pokrenuta istraga za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika na Ovčari

Temeljem nedavne kaznene prijave Ravnateljstva policije, a zbog sumnje da je u studenom 1991., na poljoprivrednom dobru "Ovčara" kod Vukovara, usmrtio zarobljenog hrvatskog branitelja Damira Kovačića, osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) pokrenulo je istragu protiv 49-godišnjeg osumnjičenika s hrvatskim i srbijanskim državljanstvom, izvijestilo je tužiteljstvo.
KOMPROMISNO RJEŠENJE

Bernardić objavo: Bauk do daljnjega vodi klub zastupnika SDP-a

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić objavio je u srijedu odluku stranačkog predsjedništva da do daljnjega Klub saborskih zastupnika SDP-a vodi Arsen Bauk.