Najnovije

CAMRIDGE ANALYTIC

Facebook u središtu velikog skandala

Veliki skandal trese Facebook nakon što su se pojavile optužbe da je tvrtka Camridge Analytic, koja je radila na kampanji Donalda Trumpa, ilegalno koristila podatke 50 milijuna korisnika te društvene mreže.
SAGA SE NASTAVLJA

Koalicijski partneri postigli kompromis oko Istanbulske konvencije

Saga oko Istanbulske konvencije se nastavlja. Ratifikacija je bila i tema sastanaka s koalicijskim partnerima uoči sutrašnje sjednice Vlade s koje dokument treba otići u proceduru.
MOGUĆE JE USPJETI

Rimac dobitnik nagrade za poduzetnika godine

Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac automobili, osvojio je nagradu Ernst & Young za poduzetnika godine. Rimac je naglasio kako mu je od početka cilj bio dokazati da je moguće uspjeti.
AKTIVIRANA I STANICA HGSS OSIJEK

Deseti dan Hrvatska vojska pomaže u obrani od poplava

U obrani od poplava u Sisačko-moslovačkoj županiji angažirano je 236 pripadnika Hrvatske vojske, priopćilo je u srijedu Ministarstvo obrane.
RATIFIKACIJA VJEROJATNO IZA USKRSA

Koalicijski partneri za ratifikaciju Istanbulske konvencije, HDZ neće ponovno rušiti svoju Vladu

Koalicijski partneri podržavaju ratifikaciju Istanbulske konvencije, a prihvatljiva im je i interpretativna izjava koja će biti objavljena uz prijedlog ratifikacije, rečeno je u srijedu nakon sastanka koalicijskih čelnika u Banskim dvorima, pri čemu je zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, koji se protivi ratifikaciji Konvencije, poručio da različita mišljenja oko tog pitanja u HDZ-u nisu uperena protiv premijera Andreja Plenkovića i Vlade, te da HDZ neće ponovno rušiti svoju Vladu.
NEMA PRAVILA

Pseće godine? To ne postoji, svaka pasmina drukčije stari

Vlasnici pasa obično računaju da je jedna ljudska godina jednaka sedam psećih, ali tu nema pravila i proces starenja četveronožnog prijatelja ovisi, među ostalim, o njegovoj pasmini.