Najnovije

ZASJEDAO IO HNS-A

Dalić ostaje za kormilom reprezentacije još dvije utakmice

Kao što se očekivalo Zlatko Dalić ostaje za kormilom hrvatske reprezentacije, barem još dvije utakmice.
PREMIJER O UHIĆENJIMA

Ne namjeravam komentirati detalje, nema političkog progona

Vlada je bila odgovorna i zato je donijela lex Agrokor, poručuje premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković koji o uhićenjima nije želio. No poručio je da nema političkog progona. I dalje ne otrkiva tko je pisao lex Agrokor. I dalje ne vidi odgovornost ministra financija, ali u kontekstu istražnog povjerenstva ipak kaže da bi rado rasviejtilio cijelu priču oko Agrokora.
ŽICA JOŠ UVIJEK STOJI

Igralište OŠ Franje Krežme još uvijek parkiralište!

Igralište Osnovne škole Franje Krežme u Osijeku oko kojeg su se dvije godine lomila koplja još uvijek je parkiralište. Prostor koji je škola koristila kao igralište sve dok ga susjedni Filozofski fakultet nije preuzeo i počeo koristiti kao parkiralište za zaposlenike, ovih je dana prema dogovoru postignutom nakon dugih pregovora ponovno trebao biti vraćen školi, no to se još uvijek nije dogodilo.
U HRVATSKOJ 5 800 SLIJEPIH OSOBA

Dan bijeloga štapa - problemi slijepih s obrazovanjem i inkluzivnim doplatkom

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapa, Hrvatski savez slijepih održao je u ponedjeljak tribinu na kojoj je istaknuto kako je pristup informacijama i obrazovanju pravo svih ljudi pa mora biti osigurano i za slijepe osobe, te da je slijepima nužan veći inkluzivni doplatak, jer je to kompenzacijski novac kojim se podmiruju troškovi prouzročeni invaliditetom.
UHIĆENJA TODORIĆEVIH SURADNIKA

Sloković tvrdi da Todorić nije u bijegu; Nobilo o Canjugi: DORH je promašio

Odvjetnica Ivice Todorića Jadranka Sloković izjavila je da njezin klijent nije u bijegu, iako nije u Hrvatskoj.
SPREMNI ZA ODRŽAVANJE SASTANKA

Vučić želi trilateralu Srbija - Hrvatska - BiH

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u ponedjeljak da je službeni Beograd spreman za održavanje trilateralnog sastanka Srbija-Hrvatska-BiH, ocijenivši tu trilateralu najvažnijom za regiju zapadnog Balkana.