Najnovije

''TU NEMA RAZLOGA ZA SLAVLJE''

Đapić: Dan pada Vukovara ne smije biti blagdan

Predsjednički kandidat stranke DESNO Anto Đapić rekao je u subotu, komentirajući predložene izmjene Zakona o državnim blagdanima, da dan pada Vukovara ne smije biti blagdan jer tu nema razloga za slavlje.
KULEŠEVIĆ NASTAVLJA S POBJEDAMA

NK Osijek uvjerljiv protiv Kaposvara s 4-0

U prvenstvenoj stanci zbog nastupa reprezentacija nogometaši Osijeka odigrali su međunarodni prijateljski susret protiv mađarskog prvoligaša Kaposvara. Osijek je nastupio u kombiniranom sastavu i Bijelo-plavi su u gostima bili bolji s 4-0.
ZAKLJUČCI SJEDNICE GLAVNOG ODBORA

HDSSB kao stranka neće podržati nijednog predsjedničkog kandidata

Glavni odbor HDSSB-a odlučio je kako stranka neće dati potporu nijednom kandidatu na predstojećim predsjedničkim izborima te preporučio svom članstvu da glasuje po svojoj savjesti. HDSSB-ov predsjednik Branimir Glavaš najavio je i kako HDSSB nakon predsjedničkih izbora kreće u ozbiljnu pripremu za nadolazeće parlamentarne, a posebno lokalne izbore. HDSSB je i dalje dio vladajuće koalicije te smatra da do rješenja pitanja prosvjetara, ali i ostalih, koji se opravdano bore za veće plaće, treba doći dijalogom s Vladom, a ne političkim ucjenama.
BILO KUDA, MOBITEL SVUDA

Mobiteli odvlače pažnju na radnom mjestu, stručnjaci savjetuju kako to spriječiti

Pametni mobitel se u nešto više od desetljeća uvukao u sva područja života pa i na radno mjesto.
ORGANIZACIJA ZA EKONOMSKU SURADNJU I RAZVOJ

Zbog debljine životni vijek Hrvata skratit će se za 3,5 godine

Zbog debljine životni vijek Hrvata skratit će se za za 3,5 godine, piše u subotu Jutarnji list, navodeći da je prema podacima Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj Hrvatska zbog pretilosti među 10 najugroženijih država.
SKOČILE CIJENE ZBOG VEĆE POTRAŽNJE

Zbog vratine i špeka nedostaje nam milijun svinja

Zbog vratine i špeka nedostaje nam milijun svinja, piše u subotu Večernji list, ističući da je uvoz svinjetine 20 posto veći od domaće proizvodnje pa je odojak skuplji i 30 posto.