Najnovije

SERIJALIZACIJA

Krivotvorenim lijekovima uskoro otežan ulazak na tržište EU-a

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) u četvrtak je održan skup o pripremama u Europskoj uniji (EU) za sustav provjere autentičnosti lijekova, koji u potpunosti počinje funkcionirati u veljači 2019., te će dodatno otežati ulazak krivotvorenih lijekova na tržište EU-a.
"DA SE NE ZABORAVI VUKOVAR"

Penava: Treba osvježiti sjećanje na ono što je bilo, kako se nikad ne bi zaboravilo

Saboru je otvorena izložba "Da se ne zaboravi Vukovar". Otvorio ju je organizator, HDZ-ovac Stevo Culej.
POREZNO RASTEREĆENJE OD TRI MILIJARDE KUNA

Ministar Marić predstavlja treći krug porezne reforme, iz oporbe pljušte prozivke

Ministar financija Zdravko Marić u Saboru je predstavio prijedlog izmjena zakona o PDV-u. To je ujedno i treći krug porezne reforme koji, tvrdi Marić, donosi dodatno porezno rasterećenje od tri milijarde kuna. Očekivano, oporba se na ministra žestoko obrušila, a bilo je govora i o jogurtima i sarmama.
NERAZUMIJEVANJE MOŽE IZAZVATI PROBLEME

Znate li razliku između roka trajanja „upotrijebiti do“ i „najbolje upotrijebiti do"?

Tek oko trećine hrvatskih građana razumije razliku između navođenja roka trajanja „upotrijebiti do“ i „najbolje upotrijebiti do“, utvrdilo je istraživanje Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske agencije za hranu na reprezentativnom uzorku hrvatskih građana.
MINISTRI KUJUNDŽIĆ I TOLUŠIĆ SLOŽNI

U Vukovaru dobrodošli svi koji će se pokloniti žrtvama

Ministri zdravstva i poljoprivrede Milan Kujundžić i Tomislav Tolušić u četvrtak su nakon užeg kabineta Vlade poručili kako su u Vukovaru dobrodošli svi koji će odati počast pijetetu i žrtvi grada, uslijed najava kako predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac još nije odlučio hoće li prisustvovati mimohodu.
'POČETAK DUGOROČNE SURADNJE?

SDP, GLAS, Naprijed Hrvatska, HSS i ORAH zajedno na osječke mjesne izbore

Koalicijski nastup na izborima 9. prosinca za vijeća osječkih gradskih četvrti i mjesnih odbora u četvrtak su najavili SDP, GLAS, Naprijed Hrvatska, HSS I ORAH.