Najnovije

IVAN JAKOVČIĆ

Raspravu o Hrvatskoj pretvorio sam u raspravu o Haškom sudu

Hrvatska je trebala biti tema rasprave u EP, nakon reakcija službenih vlasti na presudu be-ha šestorici no ja sam to spriječio i promijenio raspravu u onu o radu Haškog suda, pohvalio se hrvatski eurozastupnik Ivan Jakovčić u Strasbourgu hrvatskim novinarima potkraj zasjedanja parlementa.
NASTAVAK DANAS U 14 SATI

HNL: Prekinuta utakmica u u Koprivnici

Jučer je počela ali nije završila prva utakmica 20. kola HT Prve HNL.
DJEVOJKA DANA

Mia

VREMENSKA PROGNOZA

Kiša, u gorju susnježica i snijeg

U prvom dijelu dana oblačno s kišom, ponegdje i pljuskovima te grmljavinom, a u gorju susnježicom i snijegom uz stvaranje snježnog pokrivača, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za subotu.
ČAROLIJI NEMA KRAJA

Otvoreni Adventski sajam i klizalište u Đakovu – Božićni bal lipicanaca rasprodan

Adventska priča u Đakovu danas je dobila novo poglavlje otvaranjem adventskog sajama. Obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i udruge svoje će proizvode svakodnevno predstavljati ispred katedrale sve do 7. siječnja sljedeće godine, a na Strosmayerovom trgu na programu će se naći glazbeni program uz popratne aktivnosti.
SPORNA ARBITRAŽA

Plenković uoči sastanka sa Cerarom: ‘Očekujem ozbiljan dijalog‘

Drugog dana summita u Bruxelleu čelnici država članica EU-a odobrili su prelazak u drugu fazu pregovora o Brexitu. Premijer Andrej Plenković najavio je kako će se na marginama summita sastati sa slovenskim kolegom Mirom Cerarom. Očekuje ozbiljan dijalog na temu graničnog spora i ističe - postoje mnogi aspekti gdje smo vrlo blizu dogovoru.