Najnovije

STARI NOVI PREDSJEDNIK

Vrdoljak opet na čelu HNS-a

U nedjelju se održava 15. Sabor Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata, a bit će to prilika da se na scenu vrati stari odnosno novi predsjednik stranke Ivan Vrdoljak kao jedini kandidat za tu funkciju. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se sada ponašati čovjek koji je raskolio HNS i koji je mjesecima bio najglasniji u kritikama Plenkovića i njegove Vlade. Podsjetnik donosi Željka Gulan.
NA NJEMU 1145 IMENA

Vukovarski franjevci pokušavaju sastaviti cjeloviti popis žrtava iz Domovinskog rata

Gvardijan samostana sv. Filipa i Jakova u Vukovaru fra Ivica Jagodić pokrenuo je inicijativu kako bi se došlo do preciznog broja žrtava iz Domovinskog rata na vukovarskom području, a u hodniku Franjevačkog samostana u Vukovaru u subotu je objavljen popis od 1.145 imena hrvatskih branitelja i civila poginulih u Domovinskom ratu na području bivše općine Vukovar.
LOŠIJA KVALITETA PROIZVODA NA NAŠEM TRŽIŠTU

Borzan: Preko izvješća do pravnog rješenja - proizvodi u EU moraju biti jednaki

Eurozastupnica Biljana Borzan nedavno je imenovana izvjestiteljicom EP za različitu kvalitetu proizvoda. O zadaćama koje su pred njom , u Strasbourgu je razgovarala s Adrianom De Vrgnom.
PONOVNO U BORBI ZA PLAY OFF

MNK Osijek Kelme srušio Brod s 4:1 i vratio se na pobjedničku stazu

Igrači osječkog futsal prvoligaša konačno su prekinuli niz poraza. Osječani su u slavonskom derbiju u dvorani Zrinjevac pobijedili momčad Broda 035 i tako osvojili i četvrtu ovojesensku pobjedu.
AMERIČKI STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Europi i SAD-u najviše prijete "domaći" džihadisti

Povratak u rodnu zemlju veterana sirijskog džihada mobilizira svjetske protuterorističke službe no zasad su najopasniji lokalni džihadisti, indoktrinirani u vlastitoj zemlji, upozoravaju američki stručnjaci.
OPORAVAK TEČE USPJEŠNO

Malena Lorena se počela hraniti na bočicu

Najteži dani su iza njih, a i ono što je Anamariji i Almiru Amidžiću iz Črnkovaca još do prije nekoliko tjedana izgledalo nezamislivo, postalo je stvarnost – njihova petomjesečna kćerka Lorena konačno se počela hraniti na bočicu.