Najnovije

VRIJEDNA DONACIJA

"Pulsni oksimetar" olakšat će praćenje vitalnih funkcija djece u prijevozu

Praćenje vitalnih funkcija djeteta za vrijeme prijevoza unutar ili izvan bolnice od sada će za osječki KBC biti lakši i uspješniji posao. Naime, donacijom takozvanog "Pulsnog oksimetra", preciznije će se moći mjeriti stanje bolesnog djeteta. Vrijedni uređaj osječkom su KBC-u donirale Dame Reda svetog Jurja, a uz to je stigla i kutija s dječjom robicom.
POSJETIO OSIJEK, VALPOVO I SLAVONSKI BROD

Ivan Vilibor Sinčić o Lex Agrokoru: ''I nakon Todorića – Todorić''

Lex Agrokor nastavlja politiku pogodovanja velikima čemu je dokaz i pritisak na načelnike i gradonačelnike da državno poljoprivredno zemljište daju u zakup novim Agrokorovim tvrtkama, ustvrdio je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić u Osijeku. Kazao je i kako se i dalje ne vodi briga o OPG-ima, ruralnom razvoju i razvoju poljoprivrede, nego se pogoduje i novim vlasnicima Agrokora.
NEOPREZNO PRESTROJAVANJE

Nesreću nedaleko od Bajakova skrivio rumunjski vozač

Očevidom je utvrđeno da je prometnu nesreću kod Bajakova u nedjelju navečer neopreznim prestrojavanjem izazvao vozač, rumunjski državljanin, koji je smrtno stradao, izvijestila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.
OČEVID U TIJEKU

U Slavonskom Brodu u nesreći ozlijeđeno dijete

U naletu osobnog automobila na ženu s djetetom u Slavonskom Brodu ozlijeđeno je dijete, koje je prevezeno u bolnicu i zadržano na liječenju.
OBRANA ŽELI ODUGOVLAČITI SUĐENJE

Na suđenju u slučaju Ina-Mol odbijeni zahtjevi Sanaderove obrane

Sudsko vijeće zagrebačkog Županijskog suda u ponedjeljak je odbilo zahtjev za svojim izuzećem koji je u ponedjeljak podnijela obrana bivšeg premijera Ive Sanadera na suđenju u slučaju Ina-Mol u kojem je optužen i hrvatskom pravosuđu nedostupan direktor Mola Zsolt Hernadi.
NAGRADA LAUREUS

Luka Modrić nominiran za sportskog Oscara

Večeras se u 19 sati u Monaku održava dodjela nagrade Laureus gdje će se okupiti svjetska sportska elita kako bi odali počast najvećim dostignućima u 2018. godini.