Najnovije

BILL GATES

Cjepivo protiv korone mora biti globalno dostupno

Život se jedino može u potpunosti vratiti u normalu nakon što cjepivo protiv koronavirusa bude globalno dostupno, izjavio je u ponedjeljak suosnivač Microsofta i filantrop Bill Gates.
ZNANSTVENICI SMATRAJU

Maske za lice mogle bi pomoći u ograničavanju širenja pandemije Covida-19 i drugih virusa

Maske za lice mogle bi pomoći u ograničavanju širenja pandemije Covida-19, smatraju znanstvenici koji su proučavali učinak kirurških maski na transmisiju virusa gripe i ostalih virusa iz porodice korona.
VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano, naoblaka na jugu

U Hrvatskoj će u ponedjeljak prevladavati sunčano vrijeme, a uglavnom na jugu mjestimice s malom naoblakom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).
NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukupno umrlo 15 zaraženih: ''Održimo linearnu liniju i poštujmo mjere''

Zajedno s tri nova smrtna slučaja u Zadru, Osijeku i Dubrovniku, Nacionalni stožer civilne zaštite u nedjelju je potvrdio da je u državi zasad umrlo ukupno 15 zaraženih osoba, a bili su kronični bolesnici starije životne dobi.
TRI NOVOZARAŽENE OSOBE

U Vukovarsko-srijemskoj županiji koronavirusom zaraženo i dijete

U Vukovarsko-srijemskoj županiji tri su novozaražene osobe - dvije iz Vinkovaca i dijete iz Nuštra, pa je sada u toj županiji od koronavirusa ukupno oboljela 21 osoba, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.
DVIJE IZ OSIJEKA, JEDNA IZ VIŠNJEVCA

Još jedna osoba preminula od koronavirusa u Osijeku, novozaražene tri osobe. Građani krše samoizolaciju!

U Osijeku je u nedjelju umrla još jedna osoba zaražena koronavirusom, a kao i u slučaju jučer četvero umrlih, ponovno je riječ o starijoj osobi, ženi od 82 godine koja je bila onkološki bolesnik i ukupno je četrnaesti smrtni slučaj u Hrvatskoj.