Najnovije

REPUBLIKA.EU DOZNAJE

Ovo je sadržaj Interpretativne izjave koju će Vlada usvojiti uz Istanbulsku konvenciju!

Republika.eu doznaje sadržaj Interpretativne izjave koja će pratiti ratifikaciju Istanbulske konvencije u Republici Hrvatskoj!
NIKAD VEĆI KVADRATI

HNS i Nike predstavili dresove za SP u Rusiji

Hrvatski nogometni savez i Nike službeno su predstavili dresove u kojima će hrvatska nogometna reprezentacija nastupiti na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.
OSJEČKI SDP

''Rasprave o Istanbulskoj konvenciji skreću pozornost s puno važnijih tema''

Rasprave o Istanbulskoj konvenciji koje su posljednjih dana ponovno podijelile Hrvatsku postaju sve besmislenije i samo služe vladajućima kako bi skrenuli pozornost s velikih problema u kojima se nalazi naša zemlja, ali i problematičnog novog Zakona o komunalnom gospodarstvu, smatraju u osječkom SDP-u. Istaknuli su kako je taj zakon temelj za novi val privatizacije vodovoda, javne gradske čistoće i drugih komunalnih usluga, te da predstavlja uvođenje poreza na nekretnine na mala vrata.
TKO JE ODGOVORAN?

Facebook ''eksplodirao'', građani još zbunjeniji i nezadovoljniji! Gradonačelnik Vrkić okreće priču, najavljen novi prosvjed...

Nakon što su sinoć stigli rezultati analize koja pokazuje kako je ispitivanje tvari za koju su građani posumnjali kako se radi o otrovu koji truje životinje pokazalo da nije riječ o otrovu već običnoj kuhinjskoj soli, društvene mreže su doslovno - "eksplodirale" reakcijama nezadovoljnih građana. Pitaju se: tko je odgovoran za uginuće pasa, golubova, vidre i fazana!? Na upit novinara, gradonačelnik Vrkić, koji je protekloga tjedna tvrdio kako je vjerojatno riječ o otrovu, danas je okrenuo priču.
KRALJICA SVADBI SE UDAJE

Maja Šuput potvrdila zaruke sa Nenadom Tatarinovom

Maja Šuput je objavom fotografije na Instagram profilu šokirala fanove. Potvrdila je da se zaručila početkom godine na Maldivima.
O SVJETONAZORSKIM PITANJIMA PO SAVJESTI

Kovač: HDZ daje doprinos jačanju unutarstranačke demokracije

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač u srijedu je ustvrdio kako je njegova stranka na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva, gdje je 19 članova glasalo 'za', a šest 'protiv' ratifikacije Istanbulske konvencije, dala doprinos jačanju unutarstranačke demokracije i političke kulture, izrazivši uvjerenje da će se u HDZ-u o svjetonazorskim pitanjima moći odlučivati po savjesti.