Najnovije

IN MEMORIAM

Preminuo Rajko Dujmić

Od posljedica prometne nesreće, u 66. godini života preminuo je Rajko Dujmić. Kantautor i nekadašnji vođa benda Novi fosili prošle je srijede teško nastradao kod Ravne Gore, kada je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u provaliju. Smješten je u jedinicu intenzivnog liječenja riječkog KBC-a, te je preminuo u bolnici.
TESTIRANO 167 UZORAKA

Pet pozitivnih na koronavirus, tri iz Osijeka, po jedna iz Đakova i Našica

Na području Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije obrađeno je 167 uzoraka od kojih su pet bili pozitivni na koronavirus. Tri novooboljele osobe su s područja Ispostave ZJZZ Osijek, a po jedna s područja ispostava Đakovo i Našice.
PROF. NEDELJKO BOSANAC

Osnovna bolest grada Osijeka je njegov gradonačelnik i kao metastaza njegova koalicijska vlast, i da ne zaboravim savjetnički dvojac

"Još uvijek držim u ruci časopis "Promenada" kao dokaz da sam se vremeplovom vratio iz budućnosti u sadašnjost. Samo mi se nikako ne uklapa gradonačelnik jer on nije budućnost Osijeka. Eh, da! Na žalost shvatio sam da je gradonačelnik sadašnjost i da je politički vješt nazočiti u afirmativnom prikazu bez realnog prikaza zatečenog stanja razvijenosti i izostanka razvoja Osijeka kao zakonitog kretanja", kaže među ostalim prof. Nedeljko Bosanac u svojoj kolumni.
PUNO JE PITANJA

Radić: zašto nisu počeli radovi na osječkoj Kopiki?

Kako bi iskazao svoje nezadovoljstvo što još uvijek nisu započeli radovi na osječkoj Copacabani, priopćenjem se oglasio predsjednik gradskog odbora HDZ-a i saborski zastupnik Ivan Radić.
OBAVLJENA PROZIVKA U GRADSKOM VRTU

Nakon sastanka u Mađarskoj u NK Osijek stižu pojačanja?

Radit ćemo na tome da budemo još jači i čvršći kako bi u novoj sezoni napravili bolji rezultat – poručio je trener Nogometnog kluba Osijek, Ivica Kulešević. Nakon kratke stanke obavljena je prozivka i bijelo-plavi su se vratili svojim obvezama.
GRADSKA UPRAVA UZELA IM SREDSTVA

Osječke gradske četvrti i mjesni odbori jedni od najvećih gubitnika koronakrize

Gradske četvrti i mjesni odbori u Osijeku jedni su od najvećih gubitnika ovogodišnje koronakrize. Gradska im je uprava uzela gotovo sva planirana sredstva iz programa prioriteta održavanja i poboljšanja komunalne infrastrukture za ovu godinu i preusmjerila u druge svrhe, zbog čega će brojni planirani projekti ostati nerealizirani.