Najnovije

NAJBOLJI STRIJELAC OSTAJE

Mirko Marić produžio ugovor sa NK Osijek do 2023. godine!

Mirko Marić produžio je ugovor s Nogometnim klubom Osijek! Najbolji strijelac Bijelo-plavih i prvi „topnik“ HNL-a dogovorio je s čelništvom našeg prvoligaša nastavak suradnje za još godinu dana. Iako već ima važeći kontrakt do ljeta 2022., sada ga je produžio do kraja lipnja 2023., na obostrano zadovoljstvo.
VISOKI PREKRŠAJNI SUD ODLUČIO

Poklič ''za dom spremni'' nije prekršaj

Poklič "za dom spremni" na početku pjesme "Bojna Čavoglave" pjevača Marka Perkovića Thompsona nije prekršaj, odlučila je većina sudaca Visokog prekršajnog suda na općoj sjednici toga suda u srijedu.
100. DAN KORONAVIRUSA

Hrvatska četvrti dan bez novooboljelih!

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 0, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2246.
ZAPOČELO SUĐENJE

Ubojica dvoje djelatnika đakovačkog Centra za socijalnu skrb priznao: ''kriv sam!''

Andrija Drežnjak, ubojica dvoje djelatnika đakovačkog Centra za socijalnu skrb - pravnika Ivana Pavića i socijalne radnice Blaženke Poplašen - priznao je u srijedu krivnju za zločin na osječkom Županijskom sudu gdje mu je počelo suđenje.
''STARI DATUM, NOVI DOŽIVLJAJ''

Pannonian Challenge od 12. do 16. kolovoza u Osijeku

“Stari datum, novi doživljaj” moto je ovogodišnjeg festivala ekstremnog sporta Pannonian Challenge koji će se (ipak) održati u novim datumima, od 12. do 16. kolovoza u Osijeku.
I DALJE UVJEREN U NEKE SVOJE ODLUKE

Oglasio se Pajač: Ispričavam se Osijeku, Rijeci i cijeloj hrvatskoj javnosti

Sudac polufinalnog dvoboja Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Osijeka Igor Pajač, čije su odluke izazvale brojne reakcije, a njemu i kolegama donijele suspenziju, oglasio se iz Mađarske. Tamo je, naime, otišao pronaći mir dok ne stiša bura nakon katastrofalnih odluka koje su ne samo usmjerile, nego i uništile utakmicu.