Najnovije

VELIK I ZNAČAJAN POTHVAT

25 godina od prvog razminiranja u Republici Hrvatskoj

Prije 25 godina u ratnima danima prvo razminiranje u Republici Hrvatskoj izvršili su inžinjerci 130. brigade Hrvatske vojske Osijek. Time su omogućili normalnije odvijanje gosporadskih aktivnosti ključnih za funkcioniranje Osijeka i okolice.
MONSTRUM IZ RIJEKE

Otac spolno zlostavljao kćer tijekom sedam godina

Pedesetpetogodišnji muškarac iz Rijeke zadržan je u istražnom zatvoru nakon odluke Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) u Rijeci o pokretanju istrage zbog sumnje da je počinio više kažnjivih djela protiv spolne slobode, rodoskrvnuća, bludnih radnji i nasilja u obitelji tijekom sedam godina, izvijestio je u srijedu riječki ŽDO.
1,1 MILIJARDA ZAJMA

Sberbanka razmišlja o prodaji zajmova danih Agrokoru

Sberbanka razmišlja o prodaji milijardu i 100 milijuna eura zajmova koje je dala Agrokoru. Za Reuters je ovo rekao zamjenik predsjednika banke, Maksim Poletajev, a u Sberbanci su spremni i na sud zbog rješenja o restrukturiranju dugova Agrokora.
KREĆE DOIGRAVANJE

Cedevita u četvrtfinalu gostuje kod Jolyja, Split domaćin Osijeku

Počinje doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske. Danas od 18 sati na rasporedu su prve dvije četvrtfinalne utakmice. Split dočekuje Osijek, dok Cedevita gostuje kod šibenskog Jollyja.
POLITIČKI TRGOVCI ILI NEDOSTIŽNI MORALISTI?

"Kraljica nepotizma" i bivši član HSP dr. Ante Starčević podržali Šimića u njegovoj četvrtoj stranci!

Miroslav Šimić u sklopu svoje predizborne kampanje u ponedjeljak je predstavio kandidate za dogradonačelnike grada Osijeka i to stručnjaka za ekonomiju Željka Požegu i Sanju Mišević, državnu tajnicu pri Ministarstvu pravosuđa. No, igrom slučaja, predstavljanje kandidata za dogradonačelnike zasjenila su poznata lica iz dosadašnjeg saziva Gradskog vijeća Grada Osijeka.
DJEVOJKA DANA

Emma