Najnovije

ČULE SE SLABIJE EKSPLOZIJE

Požar u zgradi bivše Kožare u Osijeku

Sinoć je izbio požar u napuštenoj zgradi bivše Kožare u Kišpatićevoj ulici u Osijeku. Očevidci tvrde kako su se čule i slabije eksplozije.
BIZARNO

Ženi u Rusiji zubar povadio 22 zdrava zuba

Stomatolog u ruskom Sankt Peterburgu optužen je da je jednoj ženi izvadio 22 zdrava zuba kako bi pribavio nelegalnu materijalnu korist, rekli su istražitelji u ponedjeljak.
VREMENSKA PROGNOZA

Pretežno sunčano, vrlo toplo, u unutrašnjosti ponegdje i vruće

Pretežno sunčano, vrlo toplo, u unutrašnjosti ponegdje i vruće, prognozira za utorak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).
POJEFTINJUJU LI RABLJENI AUTOMOBILI?

5 posto poreza vrijednosti automobila odlazi u povijest, uvodi se upravna pristojba

Ministar financija Zdravko Marić izjavio je da će nova procedura vezana uz kupoprodaju rabljenih automobila biti jednostavnija od sadašnje, a najavio je i da će naknada koja bi se za to plaćala biti nešto povoljnija od sadašnjeg poreza. Do sada obračunati porez bio je pet posto vrijednosti automobila, dok će se za potrebe nove upravne pristojbe koristiti razredi izrađeni na temelju starosti i snage automobila.
ROLAND GARROS

Čilić u 2. kolu na Kravčuka

Hrvatska ima četiri predstavnika u 2.kolu Roland Garrosa. Prvu prepreku uspješno su preskočili Ana Konjuh, Ivo Karlović, Borna Ćorić i Marin Čilić. Svi su odigrali sjajno osobito Čilić od kojeg se i najviše očekuje. Prvi hrvatski reket uvjerljivo je slavio nad neugodnim Latvijcem Gulbisom s 3-0 u setovima.
PRVI VIDLJIVI ZNAK NEPOVJERENJA

Dobavljači iz BiH sumnjičavi prema Konzumu, tri tvrtke već prekinule suradnju?

Tri tvrtke iz Bosne i Hercegovine prestale su isporučivati robu prodavaonicama Konzuma u toj zemlji, objavila je u ponedjeljak regionalna televizija N1 uz zaključak kako je to prvi vidljivi znak nepovjerenja dosadašnjih dobavljača u mogućnost naplate dospjelih dugova.