Najnovije

OVO SMO ŽELJELI ČUTI OD STRUČNJAKA

Dijeta će biti uspješnija ako pribjegnete "danu za varanje"

Jedan od načina na koji možete olakšati rigoroznu dugoročnu dijetu je uvođenje "dana za varanje", svojevrsnog psihološkog olakšanja koje će vas motivirati da ustrajete u dijeti, a da je pritom ne pokvarite, smatraju znanstvenici sa Sveučilišta u Tasmaniji.
IVICA TODORIĆ PONOVNO SE OGLASIO

"Za sve ću podastrijeti dokaze"

Nakon što je jučerašnje obraćanje javnosti putem svog bloga završio porukom "uskoro opširnije...", bivši predsjednik Uprave Agrokora Ivica Todorić oglasio se još jednom.
MOSTAR

Član povjerenstva u BiH traži istragu o prisluškivanju hrvatskih dužnosnika

Član povjerenstva za nadzor nad radom obavještajno sigurnosne agencije (OSA) BiH Predrag Kožul najavio je u subotu da će zatražiti istragu o radu agencije koja je navodno ilegalno prisluškivala hrvatske političare i gospodarstvenike iz BiH i Hrvatske.
PLENKOVIĆ I DALIĆ O AGROKORU

Nije bilo nikakve prisile, lex Agrokor je u skladu s Ustavom

Premijer Andrej Plenković i potpredsjednica Vlade Martina Dalić su, komentirajući u subotu optužbe Ivice Todorića na račun Vlade, odbacili da je takozvani lex Agrokor Todorić potpisao pod prisilom i naglasili da je taj zakona donesen u skladu s hrvatskim Ustavom.
SJEĆANJE NA OBRANU VUKOVARA

Obilježena 26. obljetnica ustroja 204. vukovarske brigade

Svečanom akademijom u Hrvatskom domu te polaganjem vijenaca kod spomen-obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, u Vukovaru je u subotu obilježena 26. obljetnica ustroja 204. vukovarske brigade, čiji su pripadnici branili Vukovar i okolicu 1991. godine u agresiji na taj dio Hrvatske.
POTRAGA TRAJE

Nakon potresa u Meksiku 70 spašenih, sve manje nade da ima još preživjelih

Oko 70 ljudi spašeno je nakon ovotjedna potresa magnitude 7,1 u Meksiku, rekli su dužnosnici u petak, a nade da će se pronaći još preživjelih sve su manje.