Najnovije

BRANIMIR GLAVAŠ ZA N1

Nudili su mi da potpišem za referendum i nakon roka

Predsjednik HDSSB-a, Branimir Glavaš, gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao aktualnu političku situaciju. Dotaknuo se referendumskih inicijativa, odnosa HDSSB-a i HDZ-a te odnosa premijera i predsjednice.
VEĆ U 4. MINUTI

Ronaldo poslao Maroko kući

U susretu 2. kola skupine B na Svjetskom prvenstvu Portugal je u Moskvi na stadionu Lužniki svladao Maroko sa 1-0 (1-0).
''ŽIVOTE SU DALI ZA KOLEGU''

Vodovod Osijek: Naši ljudi išli su pomoći kolegi iz Čepina

U jučerašnjoj tragediji kod Crpne stanice u Kalničkoj ulici na licu mjesta poginula su dva radnika osječkog "Vodovoda" i čepinskog komunalca "Urednost". Nedugo zatim bitku za život izgubio je i treći radnik. Preminuo je istog dana, u poslijepodnevnim satima. Radnici Vodovoda imali su višegodišnjeg iskustva, a najgore se dogodilo jer su samo htjeli pomoći unesrećenom kolegi, poručuje vodstvo ove osječke tvrtke.
POKAZALI NEZADOVOLJSTVO

Osječani opet ugasili motore, i odazvali se na prosvjed ''STOP rastu cijena goriva''

Građanska inicijativa "STOP rastu cijena goriva" pozvala je vozače u cijeloj Hrvatskoj da sudjeluju u prosvjednoj akciji za smanjivanje cijene goriva u srijedu od 15,30 do 16,30 sati gašenjem motora svojih vozila ondje gdje se zateknu u to vrijeme. Iako je MUP upozoravao da će kažnjavati prosvjednike koji će ugrožavati ili smetati normalnom odvijanju prometa, to vozače iz Osijeka nije omelo da opet pokažu svoje nezadovoljstvo!
DOBRO NAM POZNAT!

Uzbekistanac Irmatov sudi utakmicu Hrvatska - Argentina

Uzbekistanac Ravšan Irmatov (40) sudit će utakmicu 2. kola D skupine svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Argentine koja se u četvrtak igra u Nižnji Novgorodu.
ŽDRIJEB ODLUČIO

NK Osijek u prvom pretkolu Europske lige protiv moldavskog Petrocuba. Prođe li, u drugom pretkolu ide na boljeg iz susreta Rangers - Shkupi!

Nogometaši Osijeka u prvom pretkolu Europske lige igrat će protiv Petrocuba! Prođe li, u drugom pretkolu ide na boljeg iz susreta Rangers - Shkupi!