Najnovije

NADAL PREDAO MEČ

Marin Čilić u polufinalu Australian Opena

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale Australian Opena nakon što mu je prvi igrač svijeta Rafael Nadal predao četvrtfinalni meč zbog ozljede.
NASTAVAK ''OBRAČUNA''

Štefica Čučak uzvraća Vrkiću: ''Da se ja bavim politikom, on ne bi bio gradonačelnik!''

Nova vrijedna donacija stigla je u osječku Humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi. Radi se o širokoj lepezi prehrambenih proizvoda za djecu, koji su odmah podijeljeni obiteljima iz socijalno ugroženih obitelji. No, komentirala je predsjednica te udruge Štefica Čučak i nedavni napad gradonačelnika Osijeka Ivana Vrkića s govornice Gradskog vijeća.
STOLARSKI STROJ ZA TERAPIJSKE AKTIVNOSTI

Turnirom ''8 kafića'' prikupljeno 60 000 kuna za senzorički park i Udrugu ''Ne-ovisnost''

Već tradicionalno, osječka udruga "Od mene za tebe" održala je krajem godine svoj humanitarni malonogometni turnir "Osam kafića". Osim za nastavak izgradnje senzoričkog parka u Antunovcu, ovoga puta na turniru je novac prikupljan i za osječku udrugu – "Ne-ovisnost" čiji su članovi svojim volonterskim radom uvijek spremni pomoći uređenju parka.
ŽUPANIJSKI SUD U OSIJEKU

Svjedoci na suđenju Mamiću: Radove na Pernarovoj kući obavili smo bez naknade

U nastavku suđenja bivšem čelniku GNK Dinama Zdravku Mamiću i ostalima na osječkom Županijskom sudu u utorak su dvojica svjedoka ustvrdila kako su radove na izgradnji kuće prvookrivljenog Milana Pernara obavili bez naknade, ali se nisu mogli sjetiti tko je još sudjelovao u tim radovima, jer da osobe koje su tamo radile ne poznaju.
LOŠE VIJESTI

Splitski gradonačelnik Krstulović Opara ima melanom i metastaze na mozgu

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara (50) ima melanom, zloćudni tumor kože koji se proširio na mozak, pa je zbrinut na liječenju Odjela neurologije KBC-a Split gdje je primljen nakon što se u subotu navečer požalio na glavobolju i vrtoglavicu.
ISTRAŽIVANJE

Bolnički pacijenti imaju manje izgleda preživjeti srčani zastoj vikendom ili usred noći

Bolnički pacijenti koji dobiju srčani zastoj vikendom ili usred noći imaju veće izglede umrijeti nego ako im se zastoj rada srca dogodi radnim danom, pokazalo je američko istraživanje.