Najnovije

REVIJA FRIZURA

3. prosinca održava se tradicionalni Noćni friz 2017.

Noćni friz 2017. tradicionalna je revija frizura u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika grada Osijeka, a ove se godine održava po sedmi put.
"VLADA ŽELI SAKRITI ISTINU"

Todorić na blogu kritizirao ukidanje Povjerenstva za Agrokor

Gašenje Istražnog povjerenstva za Agrokor od strane vladajućih u Saboru nije promaklo Ivici Todoriću koji s bloga ponavlja da Vlada želi sakriti istinu o Agrokoru.
SLABA SATISFAKCIJA MAJKAMA SREBRENICE

Pročitajte brojne reakcije u regiji na presudu Mladiću

Brojne reakcije u regiji stigle su na hašku presudu Ratku Mladiću, osuđenom na kaznu doživotnog zatvora, među ostalim i za genocid u Srebrenici.
KAOS U SABORU

Vladajući gase povjerenstvo za Agrokor,oporba lupanjem traži prava

Od jutra je bilo jasno da oporba neće olako pustiti gašenje Istražnog povjerenstva za Agrokor, a žrtva je bila prijedlog proračuna za iduću godinu. Koliko god se premijer trudio uvjeriti javnost da cvijeta cvijeće, oporba je vraćala priču na Agrokor, a kulminiralo je na novim zahtjevima za stankama te općim kaosom.
NASTAVAK SUĐENJA KALMETI

Bivši direktor u Viaduktu posvjedočio da je na poslu s HAC-om primio 780.000 kuna provizije

Bivši financijski direktor Viadukta, Ivan Berket, koji je i prije početka suđenja bivšem HDZ-ovu ministru Božidaru Kalmeti i ostalima priznao da je sudjelovao u izvlačenju novca iz cestarskih tvrtki, potvrdio je u srijedu na zagrebačkom Županijskom sudu da je za pet godina suradnje s javnim cestarskim poduzećima njegova provizija zbog potpisivanja fiktivnog ugovora s tvrtkom koja je "koordinirala kooperante" iznosila oko 780.000 kuna.
EUROPSKA LIGA

Rijeka sutra protiv AEK-a u Ateni

Nogometaši Rijeke stigli su u Atenu gdje sutra igraju s AEK-om u utakmici 5. kola skupine D Europske lige.