Najnovije

CRNA KOMEDIJA

U osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu najavljena premijera predstave “Richard III grbavi”

Hrvatsko narodno kazalište (HNK) u Osijeku 112. sezonu počinje u petak, 26. listopada praizvedbom predstave "Richard III. Grbavi", crnom komedijom redatelja i scenografa Damira Mađarića, koja će biti izvedena u sklopu programa Noćne scene, najavio je u utorak intendant Božidar Šnajder.
EVO ZA KOJE ZLOČINE GA SE TERETI

Počelo ponovljeno suđenje Stevanu Budaču za ratni zločin u Baranji

Na osječkom Županijskom sudu u utorak je počelo ponovljeno suđenje Stevanu Budaču, koji je izjavio kako se ne smatra krivim da je kao pripadnik srpskih paravojnih postrojbi počinio ratni zločin nad nesrpskim civilima u Baranji 1991. godine.
KAZALJKE POMIČEMO ZA JEDAN SAT UNATRAG

Ne zaboravite! Ovu nedjelju završava ljetno računanje vremena

U nedjelju, 28. listopada, u 3 sata ujutro završava ljetno računanje vremena pomicanjem kazaljki za jedan sat unatrag, i počinje zimsko računanje vremena.
MINISTAR UPRAVE KUŠČEVIĆ

Plan uvida u nevažeće potpise nakon što se vidi koliko je zainteresiranih

Ministar uprave Lovro Kuščević rekao je u utorak da će se plan i način uvida u nevažeće potpise prikupljene za tri referendumska pitanja napraviti nakon što su utvrdi broj zainteresiranih, fizičkih osoba, inicijativa, udruga i drugih koji to žele.
GRAĐANE I DALJE NITKO NIŠTA NE PITA

Grad Osijek i dalje ne zna gdje će i kako organizirati Advent!?

Iz Turističke zajednice grada Osijeka uputili su mail poslovnim subjektima u gradu da se uključe u organizaciju Adventa.
N1 OBJAVIO

Iscurili novi mailovi grupe Borg: Lex Agrokor prilagođen fondu Knighthead

N1 objavljuje dva do sada nepoznata e-maila koje su izmijenili Martina Dalić i Branimir Bricelj 30. ožujka 2017., na dan kad se Ante Ramljak po vlastitom priznanju susreo s predstavnicima fonda Knighthead i dan uoči usvajanja Lex Agrokora na Vladi.